Sug

Jävla skit.. denna vecka har pokern vart fucked up. tur att man inte kör för stora summor :P
ligger ändå plus tack vare oddset. men där har de också gått piss.. missar med sånna smååå marginaler hela tiden.. gick miste om 244 tusen enbart för att jag inte tog 1-0 på chealse matchen... men hallå.... sjlvklart blir det 1-0. tänk för fan..
spelade en 50 kr 30 manna turre.. har inga marginaler alls på min sida.. lyckades FISKA till mig 2 färger tack vare det så klara jag mig kvar väldigt länge.. men sen när man väl har övertaget så förloara man.. satt på JJ blindsen var 250/500 går all in med över 2 k i marker han som har BB mpste syna mig med ca 2 k och han gör det med 7-8 i hjärter.. han floppar färgen direkt och jag håller på att slänga datorn tvärs över rummet.. massa sådan händer har man förlorat hela veckan.. blir så förbannad..  och så förlora man bettingen med med 1 match varje gång.. aja nästa vecka kan ju bara gå bättre..

annars har jag inte gjort så mkt..  lördagen kollade vi på hockey hemma hos mig med isac och erica. missade den bomben med 1 mål tack vare fbk.. sen kollade vi på gran torino. den var faktiskt oerhört bra.. trodde det skulle vara mer pang pang men den var fan mer komdei nästan... hehe.. sen var kl 12 så alla gick och la sig i sina respektive sängar.

söndagen gick ja upp vid 11 för skulle kolla på våran match.. är ju fortf skadad :( plocka upp isac sen for vi iväg..
Fritz var tillbaka i målet och han spikade igen så vi vann med 3-0 :) iofs fick han inte ett skott på sig typ men ändå.. hehe.
Tog en middag på olles med Nisse och Nisse för vi är med i festkommiten och måste fixa en fest till den 4:e april. lite folk som ska kilas in (inspark) .

Älsklingen lagade lite mat som hmmm ja den var godare än vad den såg ut.. potatisen var nästan helt brända, men köttet var ju väldigt gott så då gick detbra.. lite knapriga klyftpotäter är faktiskt inte dumt.. :)
Shit nu måste jag fixa tvätten. God natt

allmänt

blivit skadad från fotbollen men kan förhoppningsvis spela på söndag.. spelade inte matchen i lördas och hur det gick där behöver vi inte säga ^^
fredagen var vi hos linnea för fyllde år. hur mkt kommer ja inte ihåg. var trevligt o träffa lite gamla vänner men stämmningenvar la inte den bästa så var inte så kul. vi drog hem sen när resten drog till krogen..

Lördan åkte isac och vi för att kolla på vårna match på zinken i hva. kollade lite in på andra bara för sen var det ju hockey. så åkte hem till isacc o kollade 1 period sen stack vi hem till mig och kollade färdigt.. SEn kollade vi(isac,erica,nisse,matilda och babe förstås) på melodi med ,. har blivit lite av ett par gäng nu. umgås rätt mkt och det är trevligt :)
kollade på det och spelade lite sällskap spel sen gick vi ut och hade väldigt kul. trevligaste kvällen på väldigt länge tror jag..

Fått i ordning på sovrummet nu med tapetseringen och målning och allt. är riktigt mysigt här nu.. spenderas mer tid här nu istället för i vardagsrummet :P fast att det är större tv där. det ända som fattas nu är att få iordning på mina dvd filmer.

hmm imorgon är det hockey igen och längtar redan.. Love slutspelet. synd att ens favvo lag inte är med bara med får hålla på frölunda nu då..

Älskar dig babe <3

lite poker:)

8/3

50 kr 10 manna.

Körde 2 sit and goes bord 50 kronors men gick sådär..

Kände mig inte sugen på spela ens och sen så uppgraderades min data automatiskt. så den stängdes av mitt i allt :S

Fick för lite marker tackvare det och var tvungen o gå all in några gånger. Klarade mig 1 lr 2 rundor men blindsen var för höga. Så blev 5:a

På det andra blev jag 7:a . tröttnade lite kan man säga så försökte ta mig lite blinds. Så gick all in. Hade A10 i hjärter o fick syn på 44. Flopp 5h 6h 3s. Såg inte bra ut då. Turn Qk o river 2R så jag åkte ut bara sådär.. Bad play Hehe

20 kr 30 manna.. Gick lite knackigt fram men lyckades vinna lite små potter så gick hyfsat. Blindsen höjdes väldigt snabbt eftersom de var en blixt bord. Men lyckades komma 5:a och med lite tur hade ja kommit längre.. Blev j utvidgad till en all in som ja inte kommer ihåg min hand på. Så bra spelat rätt igenom tkr jag.

20 kr 5 m . körde på och var chip leader nästan hela tiden tills headsupen.. Förlorade en pott som gjorde att jag kom ner till 1000 marker. Då var blindsen 100/200 men lyckades vände med en A3 mot AJ och sen fick ja 49 i R o han hade 55 o prickade 9:an lite turligt. Sen vann jag med Qr 5h. Big blind var på mig. Han höjde innan flopen ja synade bara.. Floppen kommer 6r Qk 8k . Då går jag all in. Och han följer med, med sina 6h 7r . Turn r4 och rivern 9s. Vann där med turren och en bebis casting ^^


9/3

Spelade en 20 kr turre med över 600 pers.. kom på 32:A plats.

Handen ja åkte på var följande. Blev lite ivrig och höjde 4 k på A4R och sedan gick en all in med AQ tänkte efter ett tag. Hade 8 k kvar då och blindsen var på 1000/2000 och nära på höjjas. Tog ett dumt beslut att gå med mot honom. Han hade tidigare gått all in väldigt ofta så trodde inte han hade nått överdrivit. Men men. Floppen kommer 9s As 7h i följd av Qr och Ah.. Spelade bra igenom hela turren så stör mig lite att jag gör ett sådan hastigt beslut. Hade ju BB så skulle synat och nöjt mig där och kanske fått en bättre chans. Men så är det. Hyfsat nöjd ändå. Bara sista handen som ja ångrar. Men det gör man la alltid.


12/3

Spelade en 20 kr turre. Eller snarare 3. En blixt där jag kom på 19:e och fick typ pengarna tebaka bara.. Sen en annan som ja tröttnade på att ja påbörjade ens så tog en chans all in med AQ. Vet inte vad som kom riktigt.. Förlorade mot en triss i 10 tror jag,.

Sen var det denna då.. Kom på 19:e spelade på bra. Förlorade en pott på all in. Hade AQ och han A9. Och han pricka 9:an. Fick då 3.5 k marker kvar tp. Lyckades dubbla det.. Sen fick ja en hand på JJ och han hade A5. Han sitter på BB så höjer 2000. Blinds 500/1000. Han går med. Floppen kommer 9 5 10. Då går jag all in med ca 4-5 k. och hna synar. På turnen prickar han turligt nog en 5:a till och åker där med ut. Tråkigt men sant. 3 ggr förlora jag på bästa hand men sen prickar de nått kort.. Så är det i pokern. Synd bara att man inte inte kunde få med sig lite av det istället för ha det så mkt imot sig..


15/3
Körde en 20M sit and go. kommer inte ihåg så mkt av den :P men 50 kr buy in i vilket fall.
Spelade på rätt bra och kom aldrig i underläge så att säga. alltså dåligt med marker. är rätt dålig på heads up så kom 2:a och fick bara 300.
körde även en 20 kr turre med ca 377 pers men gick kasst och kom typ på 250:e. :D

18/3

Satt och lirade en liten turnering på ca 177 personer. 20 kr buy in.

Hade ca 3.5 k marker o blindsen var 1000/500 . Gick all in ur ganska dålig position. Alla la sig utom sista som satt med BB och ganska bra övertag med chips. Jag satt på A5 och han 6 9. Tog Iofs en chansning men att bli synad med den handen. Floppen kommer 2-4-A då har han 7% chans o vinna. sen kommer turnen och då kommer en 6 och hans chans ökar till 11% . Riven dycker en 9 upp och jag åker lite snopet ut och kommer på 17:E plats.

Tkr inte jag spelar dåligt när jag väl spelar. kommer oftas väldigt långt men jag har inte det där lilla xtra som krävs för o vinna de lite större beloppen. kanske turen eller vad det nu är :P


fre.lör

i fredas så var jag inte motiverad för 5 öre att jobba så det blev inte så mkt gjort... :)
Efter det så var det träning.. lika motiverad där men fick lite mer gjort där åtminstonde.. :)
Sara o matilda planerade att vi skulle umgås så efter träningen fick vi åka upp till a6 lite snabbt för vi skulle köpa färg till lägenheten sen bar det av till hot asia för lite hämtmat. 4 små rätter blev det.. Så tog vi med allt till nisse och där åt vi som grisar.. sen var det lite sällskapspel och buzz.. köra organio eller vad det heter.. KÖR ALDRIG DET med din kära.. det spelet måste splittra många par.. eller åtminstonde förstöra kvällen lite. för man blir osams.. jädra skitspel.. hehe
Innan vi visste ordet av så var kl halv 2 typ. då for vi hem..

Lördan så åkte jag iväg o hanlda lite penslar och en roller för målningen och gick in på media markt för eventuellt köpa en tv o laptop.. Nja kollade runt lite med nej.. så åkte upp till onoff, sen Siba och efter det elgiganten och sedan tillbaka till media markt igen.. :) efter 2:a gången så köpte jag mig en 37" panasonic och en laptop som jag sitter oskriver på nu..
kome hem och började tvätta sen gick ja ner o handla på willis för lite lördas mys. Sara komer väll hem snart fr¨n sina päron. Hon åkte dit för att plugga eftersom jag skulle kolla på hockey + att hon får mer ro där..
Jag för ju sånt jädra liv.. Katten för ännu mer liv. :)
Aja nu ska ja göra nått.. kolla hockey tex.


Tis.

Ännu en tisdag är förbi. jobbade som ett as idag för o komma ikapp lite eftersom vi slappade lite i måndags.. ^^
Men inte överdrivet så det var ändå rätt lugnt och vi hann med det vi skulle.. väldigt skönt..
Efter jobbet bar det av till träningen där vi bara var 11 man.. jättekul,...,...NOT..
Efter halva träningen typ så går min sko sönder. nästan hela hälen försvann och inga xtra skor hade man i närheten så jag kunde inte träna mer :(
Kommer hem sedan stressad som fan för tänkte sätta mig o lira lite poker. hade redan på jobbet reggat mig till en turre (turnering) vid 20:00. var tvungen o göra det innan för vet att ja alltid kommer hem runt 8 på tisdagar och dom stänger reggningen 5 min innan så ja hinner inte :( . kommer hem och ser att man får äran o laga mat. :) stressad slänger jag ihop det som finns framme och sedan kan ja sätta mig o lira lite..
MEN som alla som spelar vet så går det ju inte o spela poker när man är uppe i varv... inte jag iallfall. måste ha tid o lugn o ro.. så det gick sådär. hade dels för lite marker när ja väl satte mig tack vare att blindsen går ju auto..
Var lite över 700 spelare o jag kom på 412 eller nått sånt. Var ju bara 20 kr buy in så men ändå :P
Körde en sit and go med på 50kr (10 manna) och lyckade ännu komma 3:a fast att ja hade minst chip hela vägen typ .. hehe..
Tänkte göra min blogg till en lite av poker/allmänt stuff blogg..
Så ska försöka när jag hinner och har spelar poker och skriva ner hur det gick och lite mer utförligt vad som hände när jag åkte ut eller vann.. mitt mål är ju ändå och kunna tjäna sisådär en 10 000 xtra i mån. ;)
Men får börja smått så ha tålamod..
Synd att man inte har så mkt tid. för o bli bra krävs det en del tid med... så hoppas tjejen kan ha lite tålamod.. mer än vad hon redan har över mitt dataspelande:)  får köpa mig en laptop för då kan jag ju åtminstonde sitta jämte henne vid tv:n :) kan vi sitta med var sin i knäet. hon med sitt plugg och jag med... a vad fan jag vill.
Nehe nu ska ja dra och göra inget alls...
Bye bye.

RSS 2.0