Golfen

spelade lite golf igår :) tänkte gå 18 hål från början men det gick så långsamt. var förvånadsvärt mkt folk på banan så det tog typ 2,5-3 timmar att gå 9 hål för 2 pers.. brukar i regel ta under 2 för två pers. så vi hoppade vid 9..
sänktge mig iallfall :D så nu har man 30 i hcp. målet var under 30 denna sommar så det är ju uppnått. 30 är samma sak som under ju.. eller hur..?
får se när nästa runda blir.. vart borta mkt nu. skönt o vara hemma lite med..
har ju träning ikväll och imon så..

var även på kräftskiva i lördas och det var la sådär.. var ju bara tjejer där och den andra killen som var där drack inte.. hehe så det var jag själv typ :P  men rätt trevligt ändå.. nehe nu ska ätas så man kan åka o träna. får se vad det blir för träning har fortf ont i benet efter matchen mot söderköping tror jag det var för över 1 v sen...  slockna som en liten bebis när man kommer hem senare.för att, trött som faaen kommer man vara..

helg som vart

Helgen som varit var rätt seg men ändå lite kul..
fredagen var vi på bio. kollade på den filmen year one med jack black..
den var sådär.. sista gången jag går på komedi på bio iallfall.. fast det har jag sagt förr. satt 2 små irriterande brudar bakom o skratta hysterisk åt allt o inget... och kommenterade allt som hände med.. Grrr...

lördagen var det match hela dagen typ.. så åkte vid 11 och var hemma 8.. vi vann med 3-1 och jag fick göra 2 mål :) ett riktigt snyggt med.. hehe..
på kvällen så var vi hos linda o henke och åt lite god mat och spelade sällskap spel... var ju trevligt det med....

söndagen var det dags för golf.. med isac o nisse.. gick inget vidare för mig och isac... speciellt inte för mig.. men men får ta igen det nästa gång..
när jag kom hem från golfen hade babe gjort revben och potatis.... mums.. var jättegott. det uppskattade vi mkt.. nu blir det la film... chips och cola med... har inte fått i mig det denna helgoch nu är det ta mig fan dags för det.. :)

RSS 2.0