Inte långt kvar nu.!!!

Nu är det inte mkt kvar av fotbollssäsongen.. jämnaste serien ever typ..  nästa match måste vi vinna.. fan att man är avstängd. fick sånt skitet gult kort bara för att man möter sånt klent motstånd. kan inte ens stå upp.. tkr om domarns förklaring. Du går in alldeles för hårt och du lägger dig för lätt... Hur fan kan man gå in för hårt? man kan gå in fult. men inte för hårt... värsta lamt..
spelade derby mot tord i lördas och började inte så bra.. låg under med 2-0 efter 16 min men lyckades vända till 2-2 innan halvlek.. ett mål gjorde jag :D 2-2 blev slutresultatet.. hårdaste matchen på hela säsongen var det nog.. försökte inte ens vinna luftduellerna efter 2 försök utan höll mest undan min spelare så att bägge missa och den gick vidare.. funkade varje gång. dock så var aldrig min medspelare på plats för understödet.. hehe.. men alltid roligt när man lyckas.. är man sämre så får man använda sig av andra knep så att man blir bättre ;).. ( luften är ju inte min starkaste sida så att säga.. och absolut inte felvänd)

Söndagen så var det golftime igen... gick hyfsat bra.. spelade på jkpg bana.. gick på 37 poäng så sänkte mig.. igen.. fan spelar ändå bra fast att man gör många skitslag.. ligger på 29 i hcp nu..
Sedan så var jag och måtta på ett jobb i taberg och direkt efter det te maxi för o storhandla..
sen när man kom hem fick man laga mat.. tacos blev det för jag var så sugen på det.. Gott som faen.. :)

Hmm tyvärr så tog citronkakan slut efter några timmar bara.. så får göra en ny till maria (saras vän) och maria (saras mor) :P hehe.. fundera på att baka sånt där gott bröd som morsan alltid gjorde hemma.. men måste göra det te nästa lördag isåfall.. sen är jag sugen på bullar och brownies med.. fan vad det ska bakas :)

Nu ska det sovas tror jag... Natti

Abuuu..

vart sjuk ett litet tag nu.. skiter jag i nu och imon ska jag fan jobba... surt att vara hemma faktiskt.. finns ju inget o göra för det mesta..
missade matchen mot vimmerby i söndas bara för det. nu ska jag sikta in mig på derbyt mot tord istället... fortf förkyld och lite torrhosta.
har dock bakat en citronkaka... mums :D
börjat lira poker igen... en ondcirkel det där.. får se hur länge det pågår denna gång..
går ju bättre o bättre varje gång :P
klarade av killzone 2 häromdan med.. sista bossen var fan svår:P hehe
nehe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..
får blr lite te och kaka nu då.. + att ja är k--  :D
bye

RSS 2.0