Semestern

Har hänt lite under semestern.. Vart i spaninen som ja skrivit tidigare... även vart i finland på ett alkoholfritt bröllop. ingen direkt hit där inte.. hehe.. men bägge resorna var väldigt trevliga.. 35 plus i spanien varje dag.. i finland var det också bra väder. kanske inga 35 grader men bra för o vara finland:P typ som i sverige..
Bilder och shit har min babe på www.snoangeln.blogg.se om nån är intresserad..Har även hunnit med att ta grönt kort i golf :D nått jag har viljat göra väldigt länge men inte hunnit.. så nu har ja äntligen det och kan slå ihjäl några pensionärer med golfbollen... hehe.. ne så dålig är jag inte..
tog 4 lektioner på tre kvart typ.. wtf kunde man ju tagit det över en dag istället... hmmm.
jaja nu ska jag ut o sänka mig i handicap så att säga..Fotbollen har satt igång igen.. vi har ändrat till 4-4-2 dvs två anfallare. känns mkt tryggare så. bättre stabelitet i laget... krossade lindö med 5-1 igår (som vi torksa me 3-1 hemma sist) fick änven göra nästan 2 indetiska snygga mål :) skönt som fan. längesen jag fick måla.. hoppas det håller i sig bara.. det är ju det ända som gör mig bra :P

Till helgen åker vi till GBG. då blir det supa och Casino för hela slanten.. :)  läääängtar.. längtan hela sommarn till det..
blir nog lite liseberg på söndagen med. vinna lite nallar eller kexchoklad kanske..
Nu ska jag njuta av mina sista dagar på semestern för på måndag börjar jag jobba igen..
är grymt sugen på kladdmuffins dock... :)
bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0