allmänt

blivit skadad från fotbollen men kan förhoppningsvis spela på söndag.. spelade inte matchen i lördas och hur det gick där behöver vi inte säga ^^
fredagen var vi hos linnea för fyllde år. hur mkt kommer ja inte ihåg. var trevligt o träffa lite gamla vänner men stämmningenvar la inte den bästa så var inte så kul. vi drog hem sen när resten drog till krogen..

Lördan åkte isac och vi för att kolla på vårna match på zinken i hva. kollade lite in på andra bara för sen var det ju hockey. så åkte hem till isacc o kollade 1 period sen stack vi hem till mig och kollade färdigt.. SEn kollade vi(isac,erica,nisse,matilda och babe förstås) på melodi med ,. har blivit lite av ett par gäng nu. umgås rätt mkt och det är trevligt :)
kollade på det och spelade lite sällskap spel sen gick vi ut och hade väldigt kul. trevligaste kvällen på väldigt länge tror jag..

Fått i ordning på sovrummet nu med tapetseringen och målning och allt. är riktigt mysigt här nu.. spenderas mer tid här nu istället för i vardagsrummet :P fast att det är större tv där. det ända som fattas nu är att få iordning på mina dvd filmer.

hmm imorgon är det hockey igen och längtar redan.. Love slutspelet. synd att ens favvo lag inte är med bara med får hålla på frölunda nu då..

Älskar dig babe <3

Kommentarer
Postat av: sara

älskar dig med! <3

2009-03-18 @ 20:34:39
URL: http://snoangeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0