Smögen :)

I helgen så var vi i smögen faktiskt...
åkte fredagen efter att sara hade slutat jobba ca kl 5 kom vi nog iväg.. eller vänta lite tror det var runt halv 6 tom ..
åkte med hela familjen sillanpää ( hmm fick ja det rätt ) :P
var framme nån gång vid 8 kanske. började leta efter tält palts för där vi tänkte vara var de fullt..
fast bara plats på ett sketet ställe intill vägen med massa ungdomar typ och vi bara liksom, shit där vill vi inte vara..
hade tur och fick en plats lite avskilt som var helt perfekt faktiskt.. gjorde inte så mkt mer den dagen. gick upp till klippporna tog ett par bärs sen sov vi.
ca kl 7 på morgonen fick man panik av  värmen i tältet och kunde absolut inte sova mer.
fixade o donade lite, åt och så. sen åkte vi till den piren vid smögen.. och gick där lite o köpte till slut med oss massa av vad havet har att erbjuda. åkte hem och packade allt sen drog vi till klipporna.
där åt vi allt som var inhandlat.. som krabba, kräftor, räkor. fisk mmm.. krabban var dock inte så god. :P men resten var ätbart. :D drack lite vitt vin till det och lite bärs
låg vid klipporna typ 6 timmar eller mer där nicki brände sig.. mohaha..
badade även i saltvattnet som för övrigt inte har så god smak. :P
fulla o glada och väldigt hungriga bar det av hemåt ..alltså till tältet.
väl där började jag med grillen och fixade mat till alla :)
spelade lite sällskap spel och bara umgicks tills vi gick o la oss..
det var typ allt den helgen. var helt underbar avslutning på min 3.v långa semester för i måndas började jag jobba och det var inte kul. fortf väldigt seg. hatar första veckan efter semester. det är döden typ.
finns lite bilder som kommer komma upp på min eller älskingen blogg så småningom.

Peace


Roadtrip med haga

I lördag var det upp ganska tidigt för att det var match mot jonsered. ligger nästan ända borta vid Gbg..
så dom hade planerat att vi skulle övernatta i göteborg och ha en trevligt liten lagfest . hade inte tänkt spela nått den matchen alls för hade ont i ryggen., men vi hade så lite folk att tom vår målvakt fick byta om till utespelare.. :D fick i vilket fall hoppa in 15 min .. (fan med) ont hade jag efter den korta spelstunden likförbannat.. 
sen bar det av till vårt hotell.scandic hotell, var annars menar jag^^ . där åt vi på buffen som kostade 125 spänn.. wtf.. men gott var det iallfall..
sen började festandet. drack nonstop från 19:00 till 05:00... var på 4 olika ställen tills vi fastande på push.. :D
halv 6 var vi som var ute längst hemma.. sen skulle man upp halv 10 för att äta fruskost buffen.. lite seg var man men man vill jyu inte missa den underbara fruskoten.. det är ju det man längatar efter när man sover på hotell ju.. :D
var nog fortf full tror jag, hade inte kommit till bakfull .... gjorde jag nog inte fören runt 2.

Söndagen så stannade jag kvar i gbg för skulle till liseberg med Sara (baby), nikki , hedie (saras syskon), karina , madde och alx. (mina syskon samt syrrans barn).
så jag är där vid 11 för då öppnar dom och sa att resten skulle komma då med. fick sitta där sjävl till halv 1..
jaaj.. började med att åka lisebergsbanan eller vad fan den heter... och det märktes att det inte var en vanlig kväll, kvällen innan.-... shit vad det snurrade efter ett åk.. gav mer effekt så men inte värt det tror ja inte.. hehe.. .
så höll det på till nån gång runt 4 då ja började må bättre...
vann 2 stora nallar.. en rosa till älskingen och en gul till plutten alx. ja menar det var ju inte svårt... sätta en boll i en korg. klarar ju alla... lättare bakis o pricka. för nykter klarade ja ju tydligen inte det.. :P hahaah..
åkte hem rätt tiidigt. redan kl 8. märktes att åren börjar komma ikapp en. för att när man var lite så räckte ju inte 11 timmar till. då villa man ändå åka mer.. men du får man ju typ efter 6 .. åkte inte alls mkt . provade kansek 7-8 attraktioner sen var det inte mer med det... men det blir väll så för alla antar ja.. förr eller senare..

här får ni 3 bilder. togs tydligen inte så många.. där på vagnen är en av nallarna :D

alx

Semester..

Har haft semester nu i snart 2 veckor.. första veckan var jag utomlands... åkte så långt som till finland :D
bodde i en liten stuga där babys ukki (farfar) bor. eller bor är la fel o säga. han äger stället :P  
Åkte ut till den finkska skärgården 2 gånger och det var la de ända gångera vi hadet sol. så vädret var defenetivt att klaga på. ananrs tkr jag det var ganska mysigt.. fast nästa gång får det bli lite längre. 1 vecka var för lite.. speciellt om man inte får bra väder..
bilder finns också. närmare sagt 471 st. älsklingen (http://snoangeln.blogg.se/) har lag ut lite på sin blogg om ni vill se ja orkar inte pilla med det just nu.. kommer kansek senare isåfall... sen var det ju utterligare 8 vanliga film rullar med.. men dom vet inte ens jag hur de ser ut :P 

annars har ja inte gjort så mkt på min semester. spelat dator mest nu när ja äntligen har massa tid till det :D det är faktikst som en slags hobby. så stfu.. sen har ja ju slappat med, för det är ju det semestern är till för. har bara 3 veckor och det känns som den tiden flyger förbi. lite lite med andra ord.  och det här vädret är ju pissigt med.. så ingen strand för mig ännu. får se nästa vecka. min sista vecka. hoppas på 2 dagar iallfall .. är det så mkt begärt?
ikväll ska jag på bio med ALLA mina 3 syskon + käraste. ska se den där hancook eller hur den stavas..
och under helgen har ja lite planer då med men vet inte vilket det blir ännu.. skriver jag om på måndag..

peace out

shutdown

blir det en nerläggning på min blogg eller inte. det är frågan. har ju ändå inget o skriva.... ... ??

RSS 2.0