orka denna dag.

vart så jävla segt idag och har så ont i kroppen.
träningen gjorde inte saken bätte.. jävla pisseplan. vad är det för jävla vaktmästare man har da? som inte ens sköter sitt jobb... kan dock inte skylla allt på planen.... ondare i kroppen har man nu med..
jävla skit o jobba.. har ingen lust.. behöver semestern nu..
 aja ny dag imon  hoppas den blir bättre..

funderingar

kollade på 2 filmer igår som heter "skicka vidare" och fast and furious" (4an) 
var på bio på fast med erica och isac. mkt trevligt.. filmen var sådär.. vissa saker hänge inte ihop med 1:an och 2:an och så handlade inte så mkt om bilar på samma sätt som de övriga filmerna. så njaaaa. de andra är bättre.. klart sevärd dock
den andra filmen där som heter skicka vidare fick mig att tänka lite i slutet på vissa saker..
han dör :( sorglig men bra film..
Vet bla varför jag e så dåligt på att prata.. varför jag inte är så van..  hade allt i huvudet igår och det var så bra att skriva ner men sånt ska man göra när man tänker på det och inte nu i efterhand.. inte samma sak nu liksom.... hur som tkr inte om att prata om det och nu är det för sent. så ingen ide att fråga.. får se om det tkr upp igen... men mkt har med ens familj och uppväxt att göra.. nu menar jag inte att jag hade en dålig uppväxt men vissa detaljer som man ser hos andra familjer kan man säga inte fanns i våran , den fanns men det var inget som sades... typ.. kan säga att jag hade bara min syster att prata med om det var nått och då kunde jag inte alltid säga allt ens..
hur som. blev faktiskt ledsen av den filmen..... inga mer sånna filmer för mig :P 

hela 23 nu ^^

Nu har det varit långhelg och den bara flög förbi.. har faktiskt gjort ganska mkt så här kommer en liten snabbis..

Fredagen:
Började med att gå upp hyfsat tidigt eftersom jag hade match. kl 9 tror jag.. fick åka ända till anderstorp där vi skulle spela på gräs. Hmm gräs? hade vart bättre medkonstgräs.. trodde jag hade kommit till andra världskriget med dom hålorna i gräset.. man kunde lägga sig  i ett hål utan att synas :P hehe.
blev 2-2 i slutändan och jag var inte så nöjd med mitt resultat fast det var mkt tack vare planen så saker o ting gick inte som jag ville när boll jävlen studdsade och hade eget liv.. ^^
Sen kom man hem och erica o sara hade planerat lite grillning.. så det blev det.. alla var där. dvs. erica.isac,nisse,matilda, babe och jag.. kl 9 hade vi grillat klart och kunde börja äta. så vi tog det mest lugnt med lite godmat och dryck,., thats it.

Lördagen:
upp tidigt igen för jag skulle åka till gbg och kolla på DIF (fotboll). kl halv 8 var man uppe och fick ta sig en dusch för o vakna till... babe var uppe ännu tidigare. typ 5 för hon skulle till ullared. :S
halv 9 skulle jag vara hos pippo för lite sill och nubbe frukost. han hade legat i rätt hårt.. prinskorv, köttbullar,ägghalvor, sill , nubbeoch mmm bjöds det på.. tack tack. tjugo i 10 gick bussen till gbg. sen bar det av.. ca 10 öl senare så var vi framme.. :) gick till hmm gamle port tror jag det var. där alla Difare var samlade.. härlig stämmning.. tog en öl där och blev tvingad till klunka lite sprit , men den slank ner med. :P
SEn gick vi till matchen... hmm 2-0 efter 6 minuter var ju inte sådär jättekul. efter 4-0 så svor man och var flyförbannad och vid 60 min orkade man inte kolla mer nör man inte ens hade kommit upp på offencive planhalva.. så vi gick ut och stod utanför arenan till vi skulle åka hem typ :P sen bar vi hem lika glada då som när vi kom :) somande på bussen och vakande till efter en stund. tur att man sov lite.. direkt efter uppvaknandet så tog man en öl:P
Kom hem full o glad och trodde det skulle vara fest men ingen där.. :S senare kom det lite folk.. de 4 som hade vart där gårdagen + 3 andra.. tanken var o inte ha nån fest.. men ja blev lite sugen efter hållt igång hela dan. så förökte ringa lite folk men alla var upptagna..:( så det avtog och lika bra var nog det för sen när kl var sisådär 11 var jag dödstrött. 12 somnade vi eller nått..

Söndagen:
denna dag var min stora dag.. hela 23.. vakande av att jag blev avriden............... eller ne just det, det var en dröm^^
fick frukost på sängen och ett påskägg plus ett armband :) . fick världens kortaste födelsesång men den var bra för ingen gör det sötare än älsk.. sen hade hon planerat lite.. spolar fram lite här---------------------------------- fick ögonbindel på mig för att jag inte fick veta vart vi skulle. men hade rätt bra hum på det ändå.. som sagt blev saras stuga i kaxholmen..
fick 10 kort där det stod lite olika saker man kunde få.. mat,massage, etc. var fint väder så det var jätteskönt.. tråkigt nog så stannade vi inte för hade inget o göra. :P ingen film gick på tv och bara 5 kanaler.. så vi åkte hem senare på kvällen.. hade vi tänkt på det hade vi tagit med dvd:n iallfall.. hade vart mysigt o stanna.. fast vi har ju hela sommarn på oss.
just det.. satt och fikade på terassen och fick lite mer presenet.. massa kläder :) skit fina.. behöver inte jag köpa nya nu ju som jag hade tänkt ;) tack ;)

det var typ det.. måndagen var mest slappande bara....  har säkert glömt nått

Haga fest

underbart väder har det varit de 3 senaste dagar.. men i lördas var det som varmast. spela match som var rött skön eftersom man satt där o gotta sig i solen. fick spela ca 30 min och var helt död :P hatar hoppa in så för det orkar man aldrig ,. man får sånna pingis lungor. hur som helts slutade matchen 0-0.

På kvällen var det inkilning (inspark) för alla nya spelarna som har kommit. efgtersom jag är med i festkommiten så var det mkt att stå i. fick hacka massa grönsaker och shit för alla skulle ju ha tacos. men det var en soft dag tack vare solen.
kl 7 började vi äta och sen höll vi igång med lekar och allt. bilder kommer senare för kameran har isac nu :S
då blir det lite mer förklaring på vad vi gjorde och så.
som vanligt gick vi ut sen när klocken hade blivit lite äldre^^
vi gick till olles senare på kvällen och där var vi o drack o dansade och hade jättekul som vanligt.. och senare runt 1 tiden eller nått så ser jag den sexigaste lilla bruden i rosa klänning. men en sån fin o tight kropp.
grrr var bara tvungen o gå fram o kyssa henne så det gjorde jag.. hej älskling sa jag :D eller babe sa jag nog ^^
efterfest var det sedan hos isac som inte var så lyckad.. våra efterfester nuförtiden brukar dö ut rätt snabbt.. jag isac o tobbe satte oss o kolla lite porr :P och sen somnade 2 av de 3 tjejerna inne i sovrummet.  så jag o sara stack hem och hade en magisk natt sen deckade vi hårt i sängen :P 
blr alltid så hårt med laget.. hmm undra varför...

Nu sitter jag o kollar på när Hv förhoppningsvis torskar stenhårt.. :D 
Sen så måste jag se när Untited vinner stenhårt.. hoppas jag.. 
Ikväll så blir det nog att kolla på Marley and me och bara ta det lugnt är så jädra seg sen igår.. 
Puss o kram 

RSS 2.0