Vart är Sverige på väg??

Läste aftonbladet idag och fick se något som gjorde mig riktigt förbannad..
50 åring pappa som skjuter ihjäl en 17 åring samt skottskadar hans kompis..
han blir frikänd för att han inte var i sitt fulla sinnes bruk eller vad fan det stod. han instingt var att skydda sina barn.
De kunde åtminstonde ta hans vapen och dra vapenlicenset. men nej inte ens det
okej jag kan förstå om man vaknar mitt inatt av ljud and shit och det första man tänker på att skydda sin barn. men då går man o hugger tag i nått tillhygge o slår en eller 2 gånger. men neej han hinner gå och låsa upp sitt vapen skåp. ladda sin bössa och sen skjuta ihjäl ett barn(17år) och skottskada en annan allvarligt.. ne han visste inte vad han gjorde. han tänkte inte utan bara handlade... Vadå har man inte sunt förnuft, får man sån hjärn släpp?

Tycker att sverige släpper fri för många för att domen oftas lyder att de va psysisk sjuka när det gjorde sitt brott.. TRO FAN MAN ÄR SJUK I HUVVET   Om man ens klarar av att mörda någon. då är man ju inte frisk. 'Tycker inte det är nån ursäkt att mörda någon. De som rånar en bank är ju ingen frågan om saken. åker man fast så får man 1-2 år. där handlar de inte om man e sjuk i huvvet lr nått sådant.. Ett brott är ett brott då ska man straffas, man ska sitta i fängelse och inte sluten vård. Vadå då kan ja gå o skjuta nån och sedan säga nee jag visste inte vad jag gjorde handlade impulsivt. jag mår inte bra. en demon tog över min kropp. det var inte jag........ då får jag nog bara sluten vård, kanske 6 mån och sen säger de att ja är frisk.. Free to go. hell yea...
det har hänt att vissa mkt möjligt blir friska men även sen finns det ju dom som begår brott igen.
jag säger att vi är för snälla här i sverige och ska alltid undersöka om man är frisk när man begått brottet. finns ingen människa i världen så är frisk om man mördar nån. då är man ju ett psykfall, då fattas det nått i huvudet på en. Sätt dom i isolering cell direkt de antal år dom ska ha och sedan när man har suttit sitt straff skickar man dom till psysisk vård ytterliga de månader de behöver.
Man blir ju fan rädd av att gå på stan mitt på ljusa dagen för vem vet, du kan ju bli mördad ochnära o kära får lida och personen som begår brotten har 50%50 att gå fri. ananrs får han sitta max 1 år.
vi är för snälla i sverige med våra domar. Så mycket som händer här nu med rån,våldtäkter, mord osv
Det är nästan värt att försöka råna en bank. även om man inte lyckas. allting lyckas man gömma pengarna och åka fast. eller så åker man fast utan att gömma dom. men då får ändå bara sitta 6-12 mån. det är det är ju llätt värt det om man kan komma över 1 mille....
En liten tanke bara från mig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0